• 100% Biztonságos vásárlás
  • Originál termékek
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Szállítás 5 nap alatt
0
0,00 Ft‎
Kosaram
Ügyfélszolgálat
info@tvtermek.hu

 

A rendelt terméket házhoz viheti a furárszolgálat vagy személyesen  átveheti a Packeta / Csomagküldő Ön által választott átvevőhelyén.

A futárszolgálattal / Magyar Posta való házhozszállítás díja 2290 Ft, az Ön által választott Packeta / Csomagküldő átvevőhely díja 1490 Ft.

 

Az árut utánvétellel kézbesítjük, aminek kifizetésére a csomag átvétele után kerül sor (fizetés csomag átvetele után készpénzzel vagy bankkártyával).

Csomagolási díjat nem számolunk fel.

A terméket a visszaigazoló e-mail kézbesítésétől számított 5 munkanapon belül, futárszolgálattal kézbesítjük. Különleges akció esetén előfordulhat, hogy a kézbesítési idő 14 munkanapra hosszabbodik, vagy pedig a szállítási feltételeket a termék leírásában pontosítjuk.

A terméket a számlával együtt kézbesítjük, amely adó dokumentumként és garancialevélként is szolgál.

A kiszállítást külső futárszolgálat biztosítja. Sajnos nem áll módunkban biztosítani, hogy a vásárló kérésére a futár telefonon meggyőződjön arról, hogy a vásárló a megadott időpontban a megadott címen tartózkodik. Amennyiben Ön a megadott időpontban nem tartózkodik a megadott címen, a futár üzenetet hagy Önnek.

Amennyiben az Ön által kért termék nincs raktáron, vagy ha előre nem látható problémák merülnek fel, azonnal értesítjük Önt a megrendelőlapon feltüntetett levelezési címen vagy emailben.

Amennyiben a megrendelt termék kézbesítésére nem kerülne sor a határidőn belül és erről nem is lenne tájékoztatva, kérjük, értesítsen bennünket az info@tvtermek.hu e-mail címen.

 
//