• 100% Biztonságos vásárlás
  • Originál termékek
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Szállítás 5 nap alatt
0
0,00 Ft‎
Kosaram
Ügyfélszolgálat
info@tvtermek.hu

Teleshoping - ismert TV termékek

16.07.2020

Teleshoping, vagyis a televíziós vásárlás az értéksítés népszerű formájává vált a termékek beszerzésére már sok évtizeddel ezelőtt. Az ok elsősorban az a tény, hogy  az embereknek nem kell, hogy elhagyják otthonukat, és teleshpingos vásárlási folyamatot elvégezhetik kényelmesen a kanapén egy telefonnal vagy notebookkal a kézben. Manapság a zsúfolt helyek és szinte az állandó forgalom a távértékesítés egy nagyon fontos tényezője a televíziós vásárlásnak.

 

 Magyarországon több vállalat kínál a távértékesítést, televíziós vásárlást mint a TV Termék, TopShop, TV Products és WS International. Sok éven át uralkodott a fogyasztók körében az aggódás a TV termékek minőségét illetően, de az ügyfelek, akik kipróbálták a TELESHOP termékeit, tudják, hogy a teleshping árusok próbálják tartani a trendet a növekvő minőséggel és kiegészítő szolgáltatásokkal. Odafigyelnek az anyag minőségére, valamint az ügyfélszolgálatra vagy a garanciavállalásra. Ma már más módon nem is lehet, mint hogy megfeleljenek a vásárlók igényeinek, mivelhogy nem engedhetik meg maguknak, hogy kockáztassák a vásárló bizalmát és a hűségét.

 

 Az elmúlt években egy látványos fellendülésben volt része a TELESHOP vásárlási módszernek. A fejlődő technológia lehetővé tesz bizonyos  TV üzleti praktikákat, nem csak a televíziókban, de az internetes TV-n , valamint vírusos videókon keresztül is . Az értékesítés a TV-csatornákon  keresztül Olaszországban indult el 1980 körül, aztán megjelent az Egyesült Államokban, és két évvel később bevezették Franciaországban is. Ma azonban a TV shop-ot  a magyarok is élvezhetik.

 

 A TV Termék a Chaux Gruop International vállalat egyik projekt je, amely  a magyar piacon már 2008 óta működik.

Megjegyzések a cikkhez.

Megjegyzése hozzáfűzése.

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Fűzzön megjegyzést a cikkhez.. Teleshoping - ismert TV termékek

Ne tévessze szem elől

//