• 100% Biztonságos vásárlás
  • Originál termékek
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Szállítás 5 nap alatt
0
0,00 Ft‎
Kosaram
Ügyfélszolgálat
06 (1) / 677-7319

Karcsúsító öv Sauna Fitness Belt

  • a termék roppant hatékony, ami a hasi, válli, combi tájék formázását illeti.Az eszkö segítségével akár 2 cm-t is veszíthet már néhány használat után.
  • a Sauna Belt karcsúsító öv a meleget a szervezet problémás zónáira irányítja, így segítve a kártékony toxinok elégetését.
  • ideális a has, a derék, a csípő, a fenék és a combok karcsúsítására.

A rendelkezésére bocsájtjuk az eredeti Sauna Belt karcsúsító övet, mely segít az alak megformázásában, és ugyanakkor kellemes masszázzsal segíti a vérkeringés élénkítését.

Ez a Sauna Belt karcsúsító öv azon személyek számára lett kifejlesztve, akik meg szeretnének szabadulni néhány kilótól, de kiválóan alkalmas egy kényelmes masszázsra is, a befeszült izmok ellazítására.

Ár: 7 990,00 Ft‎

Megtakarítás: 500,00 Ft‎

Az ár Önnek: 7 490,00 Ft‎

Termékleírás

A Sauna Belt karcsúsító öv használata roppant egyszerű.

Mindössze csatlakoztatnia kell a terméket egy árramforrásra, majd be kell állítania a potenciométert a kívánt hőmérsékletre, és az öv már kezd is felmelegedni.

Önnek mindössze meg kell várnia, hogy bőre felmelegedjen, izzadni kezdjen.

Kifejezetten azon személyek számára lett kifejlesztve, akik kényelmesen, fárasztó, fájdalmas edzések, ill. izzasztó aerobik órák nélkül szeretnének megszabadulni néhány felesleges kilótól.

Hiszen ez az eszköz mindenfajta fáradtság nélkül, akár olvasás, tévézés vagy bármely más tevékenység végzése közben is használható.

A Sauna Belt masszázsöv a meleget a szervezet problémás zónáira irányítja, így segíti a toxinok elégetését és eltávozását a szervezetből.

A hajlékony, izzadságálló öv tépőzáras rögzítővel a kívánt méretre állítható és könnyen formálható vele a has, a derék, a csípő, a fenék és a combok tájéka.

A termék roppant hatékony, segítségével akár 2 cm-t is karcsúsodhat a kezelt területen már néhány használat után.

Gyorsan és hatásosan égeti el a lerakódott zsírt.A csomag tartalmaz

  • 1x Karcsúsító öv Sauna Fitness Belt

Termék megjelölése

Az ügyfelek szintén megvették

//