• 100% Biztonságos vásárlás
  • Originál termékek
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Szállítás 5 nap alatt
0
0,00 Ft‎
Kosaram
Ügyfélszolgálat
info@tvtermek.hu

Aromás ultrahangos diffúzor párásító és USB levegőionizátor

  • Percek alatt tiszta és friss levegőt varázsol szobájába!
  • A levegő fertőtlenítése és minőségének javítása mellett segít az allergiás tünetek enyhítésében és megkönnyíti a légzést is, így aromaterápiás célokra is felhasználhatja!
  • Az aromadiffúzor szórja az illatot a helyiségbe - ultrahangos technológiával hidratálja és illatozza otthonát.
  • Párásítja, ionizálja és frissíti a levegőt, miközben tompított fényt és színes háttérvilágítást kínál akár 7 színben.
  • A levegőionizátor eltávolítja az otthoni vagy munkahelyi kellemetlen szagokat, megtisztítja a levegőt, és a megfelelő illóolajokkal kombinálva antiszeptikus, antibakteriális és vírusellenes hatású.

Pihenjen testét és lelkét. A párásítóból származó szétszórt aromás köd a legegyszerűbb és legtermészetesebb módja annak, hogy kellemes és gyógyító anyagokat az Ön kívánsága szerint a levegőbe juttasson.

Az ultrahangos aromás diffúzor a víz hideg párolgásának elvén működik.Pára keletkezik illóolajcseppekkel.

Ár: 7 990,00 Ft‎

Megtakarítás: 500,00 Ft‎

Az ár Önnek: 7 490,00 Ft‎

Termékleírás

Elegáns ultrahangos diffúzor, ionizátor és párásító, amely garantálja a kellemes levegőszagot.

Működése egyszerű, mert a működéshez csak a víz és a kedvenc aromaolaj szükséges. Az aromadiffúzor szórja az illatot a helyiségbe - ultrahangos technológiával hidratálja és illatozza otthonát.

Alkalmas otthonokba és irodákba.

Köszönhetően kedvérzetet kelthet és kellemesen ellazulhat kedvenc illatával.

Párásítja, ionizálja és frissíti a levegőt, miközben halvány fényt, színes háttérvilágítással kínál, akár 7 színben.

Mivel ez a tervező nemcsak illatosítani tudja, de párásíthatja is a környezetet, alkalmas azok számára, akiknek légúti problémái vannak.

Feltétlenül értékelni fogja a diffúzor alacsony energiafogyasztását, kompakt méreteit és elegáns megjelenését.

Az ultrahangos párásító alkalmazható nátha, egész éves allergia vagy más akut légúti megbetegedések esetén is.

A megfelelően megválasztott illóolajnak köszönhetően fellazítja az orrdugulást és megkönnyíti a légzést.

A téli időszakban gyakori megfázás esetén az otthoni vagy irodai alacsony páratartalmat is okozhatja a túlmelegedés.

A diffúzor néhány perc alatt megnöveli a szoba páratartalmát, ideális klímát teremtve tartózkodása számára.

A levegőionizátor eltávolítja az otthoni vagy munkahelyi kellemetlen szagokat, megtisztítja a levegőt, és a megfelelő illóolajokkal kombinálva antiszeptikus, antibakteriális és vírusellenes hatású.

Pozitív hatással vannak az elmére is, enyhítik a stresszt és a harmónia és a közérzet érzését váltják ki, sőt alvási problémák esetén is segítenek.

AROMATERÁPIA - a készülék rendkívül hasznos aromaterápiás funkcióval is rendelkezik. Az olaj vízbe csepegtetése után a párásító amellett, hogy szabályozza a helyiség páratartalmát, lazító tulajdonságú aromát is kibocsát. Az aromás olajok nemcsak egészséges környezetet, hanem kellemes légkört is lehetővé tesznek.

IONIZÁLÓ - csökkenti a számunkra káros ionokat, az úgynevezett pozitív ionokat, míg az ionizátor negatív ionokat (egészséges ionokat) termel - minden szennyezést az ionizáció által generált ionok elnyelnek. Ahelyett, hogy a tüdőbe utaznánk; a levegő könnyebbé, frissebbé és életfontosságosabbá válik. Minél életszerűbb a levegő, annál élőbbnek érzi magát az ember. Hangulatunk azonnal javul, nem érezzük magunkat állandóan fáradtnak, álmosnak stb. Az ionizátor nagyszerű megoldás, különösen allergiások, asztmások és állandó fejfájásra panaszkodó emberek számára. A kinti levegő minőségét nem befolyásolhatjuk, de az otthon vagy az irodában belélegzett levegő nagymértékben megváltoztatható ionizációs funkcióval rendelkező párásítóval.

Negatív ionok: pozitív hatással vannak a légzőrendszerre és felgyorsítják a tüdő öntisztulását, támogatják a légutak rugalmasságát befolyásoló enzimek termelését, enyhítik az izomfeszültséget és fáradtságot, növelik az izomerőt és az izommunkát, jótékony hatással vannak a neurotikumokra és az alvászavarokra, felgyorsítják a sebgyógyulást és ég, segít enyhíteni a szem fáradtságát és csökkenti a vérnyomást. Segít az asztma és a depresszió kezelésében. Az ionok képesek megkötni az aeroszolokat, azaz a gázokban lévő szilárd vagy folyékony anyagokat, valamint a porszemcséket. Súlyosabbá válnak, mint a környező levegő, és leesnek. Az ionok felhalmozzák a baktériumokat és mikrobákat, és elektromos kisüléssel elpusztítják őket.

Segít az asztma és a depresszió kezelésében.

Az ionok képesek megkötni az aeroszolokat, azaz a szilárd vagy folyékony gázokat, valamint a porszemcséket. Súlyosabbá válnak, mint a környező levegő, és leesnek. Az ionok felhalmozzák a baktériumokat és mikrobákat, és elektromos kisüléssel elpusztítják őket.

Műszaki adatok:

Tömegtartalom: 150 ml

Teljesítmény: 2 W

Méretek: 100 x 160 mm

Súly: 0,15 kg

Miért vásárolja meg MINI USB diffúzort?

  • Független fényvezérlés
  • Automatikus kikapcsolás, amikor a víz elpárolog
  • A köd állítható erős, gyenge és ciklikus
  • segít elpusztítani a baktériumokat, gombákat, kellemetlen szagokat
  • ellazítsa az elmét és a testet, oldja a feszültséget, a szorongást és a stresszt
  • - javítsa a koncentrációt, az éberséget és a mentális világosságot. - segít csökkenteni a szellemi és fizikai megterhelést

A csomag tartalmaz

  • 1x diffúzor
  • 1x USB kábel
  • 2x párásító bot

Termék megjelölése

Az ügyfelek szintén megvették

//